Cautare

437 de rezultate pentru "accidente batoti" (3.21 secunde)
Cotidianul La Repubblica de la Roma scrie ca este vorba despre unul dintre cele mai grave accidente rutiere inregistrate in Italia si in intreaga Europa in ultimii ani, ultimul avand loc in martie 2012 in Elvetia, unde au murit 28 de persoane, printre care 22 de copii.
Dintre acestia, 162 nu se lovisera niciodata la cap, in timp ce 62 trecusera prin accidente, avand intre una si patru contuzii.
In Chicago Tribune au aparut concluziile unui recent studiu asupra victimelor fulgerului, conform carora barbatii sunt loviti mult mai des decat femeile - in 82% din cazurile de accidente victimele sunt barbati.
Problema este ca, din pacate, hipertensiunea si diabetul si boala de rinichi isi dau mana ca sa faca complicatii cerebrale, sa faca accidente vasculare, sa faca infarct de miocard, etc", spune dr.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani.
Romania ocupa un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral iar ingrijorator este ca astfel de accidente au crescut in randul categoriei de varsta sub 40 de ani.
Cu fiecare cazatura, riscul unor accidente mai grave creste pentru persoanele in varsta. 7 Dezorientarea Lipsa capacitatii de orientare , fie ca e vorba de spatiu sau de timp, este un semn rau pentru batrani.
Exercitii de alarmare periodice in scopul verificarii modului de actiune a structurilor cu responsabilitati in situatia producerii unor accidente aviatice in zone dificile", sunt propunerile prezentate premierului Victor Ponta de catre vicepremierul Gabriel Oprea.
In primul rand este interesanta pentru faptul ca persoanele care au plecat in cautarea Akakorului au fost toate ucise sau au avut stranii accidente printre ele numarandu-se chiar autorul cartii.
Agresivitatea interioara in ianuarie-februarie, inceputul lui martie poate provoca accidente soldate cu traumatisme. Suprasolicitarile nervoase din prima jumatate a anului impun odihna suficienta si relaxare.
Avem nenumarate forme de aeronave, pentru cele mai diverse misiuni. Totusi am pierdut, in accidente, doua navete spatiale imense si scumpe.
Scoala de Fizica se ocupa cu vindecarea ranilor din accidente si razboaie. Odata stabilizat, omul daca vroia sa se vindece mai repede si fara sechele era bine sa se duca la Metafizica.
scopul ei este sa genereze tesuturi si chiar organe intregi, atunci cand acestea sunt afectate de varsta, boli, accidente etc.
Senatorul PSD Constanta, Nicolae Moga, a participat la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta - Grupul de Suport Tehnic pentru Inundatii si Accidente la Constructii Hidrotehnice, reunit joi, 22 mai 2014, in Sala Ovala din cadrul Prefecturii judetului Constanta.
Formula se bazeaza pe o proteina din viermi marini, sangele fiind folosit, in principal, in cazul unor accidente sau interventii chirurgicale care presupun consum mare de sange.
PRAC va evalua, de asemenea, interactiunea dintre ibuprofen si aspirina, administrate chiar in doze mici, pentru reducerea riscului de boli cardiovasculare si accidente vasculare cerebrale.
tromboze, accidente vasculare si infarct miocardic (in prezent sau in antecedente), boala coronariana ischemica (in prezent sau in antecedente), boli cardiace valvulare complicate, cancer hepatic, boli hepatice active, cancer de san, diabet zaharat insulino-dependent cu complicatii.
Intrucat multi dintre ei au tendinta de a pleca de acasa, existand riscul de accidente sau ratacire, o oglinda montata pe usa din hol impiedica de multe ori astfel de evenimente (pacientii considera ca mai este cineva in hol si se intorc din drum).
Obiectul a fost urmarit si de John Callahan, seful diviziei de Accidente si Investigatii a Administratiei Aviatice Federale (FAA) din SUA.
Ele nu ar fi neaparat rezultatul unor "accidente", spune Jacques Vallee. El a publicat o analiza a mai multor mostre care i-au fost incredintate dupa observarea unui obiect la joasa altitudine, care a ejectat un metal lichid.
google-analytics.com